Aloe Vera

Aloe Vera är en ökenlilja som växer i subtropiskt klimat och räknas som en grönsak. Den geléliknande saften har en läkande effekt på bla brännskador. Aloe Veran har använts i flera århundraden. Namnet Aloe är ett gammalt arabiskt namn som avser arter som använts som medicinalväxter. Vera är latin och betyder äkta.

Vad hjälper Aloe Vera mot? 

 

Aloe Vera används både in- och utvärtes. Aloe Vera  ger ren tarm, optimalt näringsupptag och balans på ph-värdet samt onda och goda bakterier. Det är bra mot brännskador. Används i många hudvårdsprodukter. Det finns inga vetenskapliga bevis men många säger att det hjälper mot reautism, diabetes, migrän och många andra sjukdomar.           

 

 

Vilken Aloe Vera ska jag välja?

 

Du ska alltid välja en Aloe-produkt gjord på äkta Aloe Vera och så högt procenttal Aloe som möjligt. Jag säljer Forever Livings produkter då de har många cerificeringar och garanterar tex 96% Aloe Vera i sin Aloe Vera Gel som jag dagligen dricker. Många produkter på markanden innehåller mest vatten och endast en liten andel Aloe Vera. Läs innehållsförteckningen noga.

För att se produkterna jag säljer klicka här.

 

För beställning: Ring eller maila, uppgifter här.