Vetekudden

Vetekudden som är fylld med sörmländsk vete värms upp i micron ca 4-5 minuter. Lägg på onda axlar, lägg på magen vid mensvärk. Värmen från vetekudden sprider sig till de ömma musklerna och mildrar smärtan. Eller varför inte värma upp sängen en kall vinterkväll.

Fungerar även att ha i frysen och använda för att kyla ner skador eller lägga på pannan vid en migränattack. ​

Lindra stela och ömma muskler

 

Många är vi som har problem med ömma axlar, rygg och nacke. Lägg vetekudden över axlarna, musklerna slappnar av och kan på så sätt läka bättre. Passa på att krypa upp i soffan och läsa en god bok under tiden.

Ont i magen?

 

Vid mensvärk eller andra magsmärtor är det otroligt skönt med lite värme på magen. Det lindrar snabbt och effektivt.

Migrän?

 

Du som lider av migrän vet hur gärna man vill stänga in sig i ett mörkt rum med något kallt över huvudet. Köp en extra vetekudde och förvara i frysen för att kunna ta fram vid behov. Lägg vetekudden över pannan/tinningarna och känn hur skönt det kyler och lindrar.

 

Fungerar även bra på stukade fötter, lårkakor etc.

Kostnad

225 kr/st inkl. moms.

 

Skötsel

Örngotten är avtagbart och tvättas i 60 grader.

Vetekudden värms upp ca 3-4 minuter i micron på full effekt. Börja alltid med ett par minuter och känn på den. För lång tid i micron kan orsaka eldsvåda.

Efter ca 100 användningar ställer du in en mugg med lite vatten i tillsammans med vetekudden i micron och på så sätt återfuktar du vetekornen.